Log in  \/ 
x
 Use Facebook account  Use Google account
or
Register  \/ 
x
 Use Facebook account  Use Google account
or


search
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Create new menu, get JavaScript error

Create new menu, get JavaScript error 30 Sep 2016 05:09 #7906

  • john2013
  • john2013's Avatar
  • OFFLINE
  • Secret Agent
  • Posts: 7
  • Karma: 0
Dear fancy_menu,

Can you create a ticket, give me admin and ftp accounts to check?

Thanks
The administrator has disabled public write access.

Create new menu, get JavaScript error 26 Sep 2016 16:12 #7903

Hi Dan,

I got it working. Thanks.

M
Last Edit: 28 Sep 2016 09:02 by fancy_menu.
The administrator has disabled public write access.

Create new menu, get JavaScript error 26 Sep 2016 14:38 #7902

  • dig814
  • dig814's Avatar
  • OFFLINE
  • Secret Agent
  • Posts: 516
  • Thank you received: 138
  • Karma: 96
That link does not work.

I went to this page: joomlatest.magnet.fsu.edu/user-facilities and saw cinch menu.

When looks at console, I only see this:
joomlatest.magnet.fsu.edu/templates/js_w...ing/tmpl/default.css
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

That is the only error I see so it is not related to our module.

Thanks
Dan
The administrator has disabled public write access.

Create new menu, get JavaScript error 23 Sep 2016 09:24 #7899

Hi,
I did not configure jquery easy plugin since I had Cinch menu for years and it already done the configuration. The Cinch menu works fine and I never see JavaScript error on console until I update php.
Below is the new menu item I just created. The new menu is still working, just JavaScript error on the console concern me and I want to make that error go away.
joomlatest.magnet.fsu.edu/research/resea...liated-labs/hill-lab
Thank you,
M
The administrator has disabled public write access.

Create new menu, get JavaScript error 22 Sep 2016 17:12 #7898

  • dig814
  • dig814's Avatar
  • OFFLINE
  • Secret Agent
  • Posts: 516
  • Thank you received: 138
  • Karma: 96
Please provide a URL. We need more info to help. Have you tired installing and configuring jquery easy plugin? It is impossible to say what is causing the issue without looking closer. DId you install any other extensions recently thatmight conflict?

Thanks
Dan
The administrator has disabled public write access.

Create new menu, get JavaScript error 22 Sep 2016 15:09 #7897

Hi,
I have Joomla 3.4.8 Cinch 1.6. Recently, I just updated PHP from 5.5.38 to 5.6.24.
When I create a new sub-menu, I noticed that I got JavaScript error on console. "Uncaught TypeError: Cannot set property 'innerHTML' of null"
Please advise how to fix that JavaScript error.
Thank you,
M
The administrator has disabled public write access.
Moderators: dig814

On Point Newsletter

Stay up-to-date with all things Pixel Point Creative!

Explore

Your cart is empty.